mandag 9. oktober 2017

Utegruppa: tur til lavvoen 2.oktober

I utgangspunktet var planen denne dagen å gå til gapahuken og lage bål. Men på grunn av mye vind og mye regn la vi turen til lavvoen, og tok med oss brødskiver, knekkebrød, pålegg og saft til nistemat. Vi tok med oss litt tør ved fra barnehagen, og la i vei.


Vi gikk hovedveien ned til Midtbugutua, og underveis så vi en bekk som det rant sjokolademelk i. Noen av barna hadde lyst til å bade i den.
Etterpå fant vi mange vanndammer med sjokolademelk i, og der kunne vi hoppe.

Vi satte fra oss utstyret vårt inne i lavvoen, og barna kunne velge om de ville være inne i lavvoen eller gå tur i skogen. Da valgte alle å være inne i lavvoen. Alle barna fikk prøve å tenne på fyrstikk; det er både gøy og litt skummelt.

Som vanlig ble barna veldig sultne når vi kom i lavvoen, men vi rakk å lese eventyret om Rødhette og ulven før vi spiste.

Mens vi spiste hørte vi på vinden og regnet som ulte og trommet utenfor lavvoen, og vi var glade for å sitte inne der det var godt og varmt.

Vi fant frem tusjer til å tegne på planker, og fant blader som vi tegnet rundt. Det ble fine høstbilder.

Vi spilte flere runder med Lynet McQueen-lotto, og måtte lyse med lommelykt for å få nok lys til å se detaljene på bildene. 


 Jakkene våre hadde vi hengt til tørk, og de var tørre igjen før vi gikk tilbake.
Sekken må pakkes før vi kan gå.

På hjemturen så vi at bekken ved skolen også hadde blitt en bekk av sjokolademelk.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar