lørdag 28. oktober 2017

Glimt fra kjøkkenet

Fruktfat til bursdagsfeiring. 
Fiskegrateng med ekstra grønnsaker og fullkornsmakaroni.
Servert med firkornsbrød. 
 Brød med maldonsalt og soltørket tomat. 
 Laksewok med masse grønnsaker, og havrebrød.
 Lasagne med hvitløksbaguetter og salat.
 Stekt laks med søtpotetmos og ris. 
Fiskesuppe med tors, og fullkornsbrød. 
Kommentarer fra barna: 
- Passe god, og passe varm!
- Nam, nam. Den er kjempegod!
- Iselin er best til å lage mat
- Beste suppa i hele verden 
- Gooooooood! 
- Jeg vil ha mer!
- Tommel opp!
- Danna var god!
- Jeg synes den var god jeg!
 Bursdagsfeiring 
 Pytt i panne og stekt egg 
 Bursdagsmat etter barnas ønsker; fiskepinner og potetmos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar