tirsdag 16. oktober 2018

Turer med Heffalompen

2. oktober: En gruppe var på tur i skogen, og der var vi på trolljakt. Vi så huset til trollet,  men trollet var ikke hjemme. Vi gikk langt inni skogen men fant ikke trollet. Det var så morsomt å lete etter trollet samtidig som det var litt skummelt. Barna fant ut at det var det snille trollet i skogen som passet på oss i skogen. Vi spiste nista vår i gapahuken. En fin skogstur. 







3.oktober: En gruppe var tur på skolen. Det er så fint å utforske skolens område når skolebarna har ferie. Barna husket, sklidde i den store sklia, dumpet på dumpehuska og løp rundt i ballbingen. Det var også kjempespennende å hilse på geitene, og å fore dem med blader var også stas. Barna koste seg veldig med nistematen sin. En kjempefin tur i nydelig høstvær.










10.oktober: En gruppe gikk på tur i skogen ved gapahuken. Vi lekte i hytta som er bygget der og klatret på trær som var blåst over ende. Vi spiste nista i gapahuken.









11.oktober: Utedag og bålmat. Vi gikk ut fra morgen av og noen var blant annet vært på *busstur* til både Lena, Gjøvik og Charlottenberg! Noen har også rullet ned bakken ved siden av bussen, mens andre har lekt i sandkassen og noen har syklet raaaaaacer fort rundt barnehagen. Vi storkoste oss ute, og barna var med å lagde bålmaten. Vi spiste pasta, grønnsaker og skinke. Barna synes dette var kjempe godt! 











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar