mandag 7. mai 2018

Trafikkuke i barnehagen

I uke 17 hadde vi trafikk-uke i barnehagen, og hadde mange ulike aktiviteter i den forbindelse. Nasse Nøff og Tigergutt var på Lena-tur (se eget innlegg), og ellers var det både turer og aktiviteter på alle gruppene i barnehagen. 

Uka startet med sykkeldag for alle barna på Solstrålen. 










Vi har lært om ulike skilter, og hva disse betyr. 





Vi har vært på turer og hatt trafikk-bingo. Spennende å se etter forskjellige trafikkskilt og kjøretøy. Vi fant også litt vårtegn på turen, og plukket både blåveis, hvitveis og hestehov. 



Tarkus har vært på besøk på både Regnbuen og Solstrålen, og har lært oss om trafikken. På Solstrålen har vi lært om ulike skilter, hvor vi skal gå når vi går langs veien, hvor vi skal krysse veien, bruk av hjelm og refleksvest, trafikklys, bruk av bilbelte og sikkerhet på lekeplassen. Vi har sett hvordan en hjelm beskytter egget slik at det ikke går sunn, og det er viktig at vi passer på hodet vårt på samme måte. Ungene syns det er litt skummelt å se hvordan egget knuser når det ikke har hjelm. 





På Regnbuen har vi snakket om hvor og hvordan vi skal krysse veien, slik som vi også øvde oss på da vi var på Lena-tur. Vi snakket også om bruk av bilbelte og sykkelhjelm, og sikkerhet på lekeplassen. 










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar