torsdag 12. april 2018

Solstrålen; turer og hverdagsaktiviteter

Brannøvelse i barnehagen. 
Onsdag 4. april hadde vi brannøvelse i barnehagen. Denne gangen var øvelsen varslet inne på avdeling, så barna på Regnbuen slapp å gå ut uten sko. På Solstrålen var flere av barna ute i sokkelesten. Og alle måtte ut uten jakker på. Barna var rolige og flinke, selv om alarmen bråkte litt. Men det var litt kaldt, så barna ble glade for å få komme inn igjen - og for at alt var i orden med barnehagen. 

Ole Brumm skulle ut på tur, og var allerede utenfor gjerdet da brannalarmen gikk. Det var spennende å følge med på det som foregikk i barnehagen. 
Sprett på tur på jordet, 3.april. Vi gikk oppover i skiløypa, og over Stangejordet. Vi krysset veien, gikk over Bergjordet og spiste nista vår på Liejordet. Ivrige unger på tur! 





Ole Brumm på tur 4.april. Vi gikk til gapahuken, og satte fra oss sekkene der. Vi gikk en tur innover i skogen - kjempefint å leke i skogen. Barna fant seg pinner som de brukte som fiskestenger i bekken. Nista vår spiste vi i gapahuken, og på turen tilbake til barnehagen lekte vi Hakkebakkeskogen på gangveien. 


Ole Brumm på tur 11.april. Vi gikk nedover gangveien, og fant en fin plass i sola hvor vi spiste nista vår, og lekte og koste oss. 






Heffalompen på tur, torsdag 12.april. Vi dro på tur til Karidalen med minibussen. I strålende solskinn hadde vi en flott dag på tur, og vi koste oss med lek, aking og pølsegrilling. Det ble mange turer opp og ned akebakken, og tiden gikk egentlig altfor fort. Både store og små koste seg, og hadde en super tur! 










Lunsj med bålmat. 



Fine utestunder i vårsola i barnehagen 








Det er stadig byggevirksomhet i barnehagen. Nå er arbeidet med ny soveplass/vognoppstilling godt i gang, og det er veldig spennende å følge med på aktiviteten. Og barna er flinke til å gi mye ros, de er veldig imponert over arbeidet. 





Lek og inneaktiviteter :)
Mange ivrige frisører i barnehagen. Har du behov for en klipp eller ny sveis kan vi anbefale Eventyråsen frisørsalong :)


De voksen får også fikset på sveisen. 




Vi maler med sugerør. 



Telling - vi finner likt antall. 

Spill og moro.

Moro å prøve bygging etter bruksanvisning. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar