onsdag 25. april 2018

Heffalompen på Egon-besøk

Vi er en av de heldige barnehagene som har blitt trukket ut som vinnere av restaurantbesøk på Egon, og på fredag var det Heffalompen sin tur til besøk. Ungene, og vi voksne, gledet oss til å dra på restaurant. Minibussen fraktet oss til Gjøvik, og inne på Egon ble vi tatt godt imot av personalet. Der sto tegnesaker klart til alle, og det ble mye tegning og mye prat mens vi ventet på pizza. Det tok ikke lang tid før pizza og Kuli kom på bordet, og vi spiste med stor appetitt og koste oss stort. Vi fikk både ballonger og Bjørnis brannhjelm. 



 Etter Egon-besøket gikk vi til Gjøvik gård. Å gå i flokk i byen var litt nytt for oss, og vi følte oss som skikkelige "bønder i byen". Men etter hvert fikk vi organisert oss bedre på dette også, og ungene var kjempeflinke til å gå på rekke og rad. På Gjøvik gård ble det masse forskjellig lek i de forskjellige lekeapparatene. Moro med nye leker og forandringer.





Etter hvert var det tid for hjemreise, og vi stablet oss inn i minibussen igjen. Noen tok en blund på bussen, mens resten slappet av. 

Takk for turen, og tusen takk til Egon for god mat og super service! :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar