torsdag 16. november 2017

Utegruppa på besøk i Bonderudbakken gårdsbarnehage

På mandag var utegruppa på besøk i Bonderudbakken gårdsbarnehage i Kolbu. Vi ble møtt av førskolegruppa der, og hunden som bor på gården som syntes det var veldig gøy med besøk.
Det ble litt kos med hunden, før vi gikk inn til marsvinet Ludvik. Vi fikk holde og kose med Ludvik, mens barna fra Bonderudbakken skiftet vann og fant mat til han. 

Etterpå gikk vi inn til hestene, Prins og Maja, som også trengte mat, vann og kos. Det var gøy å klatre på rundballene, og gi hestene brødskiver. Så fikk vi lov til å ri på Prins, og det hadde alle lyst til å prøve. 




Barna i Bonderudbakken ville også gjerne vise oss kuene og kalvene. Vi kunne ikke gå for nært inntil hodene, for da kunne de stange oss. Etter at de hadde fått litt mat fikk vi også se den store oksen. Her var det mest gøy å leke med sagflisa på gulvet. 





Vi fikk også se på kaniner, geiter og geitekillingene, og her koste barna seg veldig. Vi fikk sitte inne hos kaninene, som var veldig nysgjerrige på hvem vi var. Og geitekillingene spiste kraftfor fra hendene våre - det kilte veldig. Tror de ble veldig gode og mette. 



Så var det vår tur til å få oss litt mat, og vi var så heldige å bli bedt inn i barnehagen på havregrøt med sukker, kanel, rosiner og eplebiter på. Det var veldig godt og koselig.
Etterpå lekte vi litt inne i barnehagen før vi gikk ut for å prøve lekeplassen. Gøy å se hvordan barna fant hverandre, og lekte sammen på tvers av barnehager :) 










Tusen takk for at vi fikk komme på besøk :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar