søndag 22. januar 2017

Regnbuen uke 3

Vannlek med Kengubarna.
Kjempegøy å plaske i vannet :)

 På onsdag hadde Tigergutt og Nasse Nøff felles utedag. Moro å være ute å sykle blant annet, men litt glatt. Ellers har barna sklidd i bakker, husket litt, spadd og smakt på snø. Vi fikk også besøk av en stor fugleflokk som spiste rognebærene våre. Spennende å se på dem.
Mens Tigergutt og Nasse Nøff lekte ute, koste Kengubarna seg inne med hele avdelingen for seg selv. Mange ville kose seg på fanget, og ellers lekte vi med litt forskjellig, blant annet dyr og biler.

På torsdag hadde Tigergutt om begrepene minst, mellomst og størst, fra eventyret om Gullhår og de tre bjørnene. Vi hadde mange forskjellige ting, og barna pekte ut størst, mellomst, minst. Barna satt som tente lys og fulgte med :)
Ballong-moro :)
 
Utelek med Kengubarna på torsdag. Barna koste seg og syntes det var kjempefint med utelek, og satt på akebrett/båt, husket, lekte i den store båten og krabbet/gikk rundt.
 
Eventyrstund på fredag, med Bukkene Bruse på flanellograf.
Etterpå koste vi oss inne med forskjellige leker :)
 
Vi har også gjort masse annet gøy denne uka;
- Tigergutt har sett eventyret om Gullhår og de tre bjørnene på dataen - kjempespennende. Vi malte også papptallerkener, der barna selv bestemte om de ville male Gullhår eller bjørnene
- Nasse Nøff har vært med på matlaging, og fikk smake på mais, paprika, erter, ananas, purre og fullkornsmakaroni. Smaksprøvene falt i smak, og barna spiste godt når de fikk servert den ferdige maten sammen med ferske rundstykker
- Nasse Nøff har hatt besøk av et nytt barn som skal begynne i barnehagen på mandag
- Mange fine stunder, inne, ute og på tur :)
 
Vi ønsker alle en fin ny uke :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar